söndag 5 oktober 2008

Landat


Nu har vi varit hemma i över en vecka och det känns som om vi alltid har haft vår lillebror. Elijas är fortfarande stolt och pratar om sig själv som "storebrorsan". Elijas har blivit så himla stor nu, igår klädde han på sig alldeles själv. Det var första gången, han är ganska lat annars. Vill gärna att mamma och pappa hjälper honom.


Melvin äter och sover mest. Det går ganska bra förutom på nätterna när han kommer på att han inte ids suga . Då blir han så fruktansvärt arg att han bara ligger och skriker, tur att det finns ersättning. Han gillar inte heller att åka bil på kvällarna. Vi har varit på besök hos faster m familj i Hammarby Sjöstad och de thar varit olidligt att åka hem därifrån så igår garderade vi oss ordentligt :-) Vi hade köpt en ny nappflaska och ersättning som vi hade i beredskap. Gissa vad? Melvin sov hela vägen hem utan ett knyst!
Vi har även varit på en första promenad. Jag Elijas och Melvin. Vi gick ner till centrum för att hämta ett paket som moster Lotta skickat. Det var intressant... Elijas promenerade och tittade på alla möjliga saker i sin egen takt, Melvin gallskrek för han ville inte åka vagn utan han kom på att han nog var hungrig och ville bli buren och så hade vi ett stort paket att släpa på.
Paketet var rena julafton för Elijas. Herregud vad prylar. Tack moster och mommo & moffa för alla presenterna! Tack Johanna för den fina overallen till Elijas. Man kan inte tro att Axel haft den på sig, den ser helt ny ut!

Melvin fick även jättefina Mexx kläder på posten från Sussie, Holger och Peter i Kiruna. Jättefina! Tack så mycket!

Idag är det ruskväder ute, blåser , regnar och är allmänt höstruggigt. Usch, nu börjar det, höstrusket. Kul med en liten bebis i det här vädret när man måste ut och hämta storebrorsan på dagis och vara ute i parken...



Jag hörde att det hade snöat i byn inatt... Det är väl lite väl tidig för snö, eller? Fast det beror väl på vem man frågar. Mia är nog glad att snön kommer så att skidorna kommer på och hennes säsong kan börja. Hoppas att det går bra för syrran den här säsongen, vi håller tummarna! Heja Mia!






Inga kommentarer: