tisdag 28 oktober 2008

Dagarn går...

... Jisses vad fort det går. Den här veckan är Elijas första 15 h-vecka på dagis. Den inledde vi med att vara sjuka. Eliajs är dunderförkyld feber, hosta och snorig och är hemma från dagis och ska vara det hela veckan. Hoppas bara att Melvin sköter sig och inte är allt för gnällig så man hinner ta hand om sjuklingen också. För tillfället sover bägge ungarna. Skönt!

Jag var på Lingon & blåbärs party igår hos en av mina kompisar från mamma-gruppen med Elijas. Det var himla trevligt att träffa dem igen det blir allt för sällan. Men vi ska iaf ut och äta på La Gondola om någon vecka. Vi brukar göra det några gånger om året och det är alltid trevligt!

Idag har vi äntligen fått bukt med vårt roliga problem vad gäller telefonen som bryts när man går i trappan. Det var en sladd som var i kläm... Sedan har en markiskille varit här och tittat på vår markis som håller på att trilla ner. vI bokade in en tid när de kommer och monterar fast den igen. Skönt!

Nu är det bara badrummet och ELijas rum kvar sedan kanske det är lugnt på renoveringsfronten för ett tag. Eller kanske inte?

Vad gälelr Melvin så växer han så det knakar. Han har spräckt 5-kilos gränsen med råge redan. Ska till BVC för officiell vägning om en vecka. Men han har redan storlek 62 på kläderna...

Nu vaknade monstret! Vi höres

1 kommentar:

Anonym sa...

Hjälp! Han föddes ju nyss! =D Jag ska upp till Kiruna snart, men sen ska jag försöka få tag på dig!