måndag 15 december 2008

Julefrid och sen tre-årstrots?

...Går det ihop? Elijas har hamnat i värsta sena tre-årstrotsen eller är det tidiga fyraårstrotsen? Vi bråkar om allt numera men mest om kläder. Han vill verkligen aldrig klä på sig och så är han så otroligt hårdhänt med sin lillebror och med sin kusin Julia. De får verkligen tåla en del.

Äntligen har Voja kommit så det är iaf lite bättre med Elijas humör. Elijas blev verkligen jätteglad när pappa kom. Han har saknat sin pappa.

Melvin växer så det knakar. Han är verkligen rund om magen. Dessutom så håller han på få en tand. En TAND nu, han är ju bara tre månader. Han är mycket mer medveten nu och ska följa med överallt. Han har inte ändrat sin dygnsrytm *suck*. Somnar vid fem-tiden och vaknar vid fyra sedan är han är vaken i ett par timmar innan han somnar igen...
Idag hade vi lilla julafton för Julia som åker till Wien imorgon. Som vanligt med barn så blev hon överöst med julklappar. Dessutom fyller hon ju 1 år 14 januari så hon fick sin 1-årspresent också.
Förresten så har ni väl inte missat Mias framfart i skidspåren. Hon är duktig hon, synd bara att hon föll. Det hade varit kul att se hur långt hon hade gått i finalen. Idag i teamsprinten blev hon utträngd av en tyska och föll igen. Synd! Men hon har ju visat att hon hänger med och förhoppningsvis får hon åka fler WC-tävlingar.







Inga kommentarer: